De zorg-au-pair

U hebt klokje rond inwonende zorg nodig? De Wit Thuiszorg kan u helpen. Wij zijn al jaren dé specialist in 24-uurszorg door gediplomeerde en betrouwbare zorg-au-pairs.

Wij hebben inmiddels een groot bestand opgebouwd met ervaren zorg-au-pairs uit diverse landen met uitstekende referenties. Er zijn al veel mensen in Nederland voor wie verhuizing naar een verzorgingshuis niet nodig was dankzij onze zorg-au-pairs.

Zorg op maat

In een gesprek met u inventariseert onze zorgcoördinator welke zorg precies nodig is. Het takenpakket van de zorg-au-pair wordt op uw behoefte afgestemd. U kunt hulp krijgen bij de persoonlijke verzorging (wassen, aankleden) en bij het huishouden (schoonmaken, boodschappen, koken), maar ook samen naar buiten gaan (doktersbezoek, wandeling, familiebezoek) kan deel uitmaken van de zorg. U kiest zelf de zorg die het beste bij u past.

Betaalbare zorg

Thuiszorg moet toegankelijk blijven voor iedereen die dat echt nodig heeft, vinden wij. Onze missie is bijdragen aan het bieden van betrouwbare en betaalbare 24-uurszorg. In de meeste gevallen wordt de zorg-au-pair volledig vergoed door de verzekering.