24-uurs thuiszorg

De klok rond (betaalbare) zorg in huis nodig? De Wit Thuiszorg staat voor u klaar. Al vele jaren helpen wij cliënten die 24-uurszorg behoeven aan een gekwalificeerde en betrouwbare inwonende zorg-au-pair.

Zorg in huis

24-uurs zorgverlening door een inwonende zorg-au-pair is ons specialisme. Wij hebben een groot bestand opgebouwd aan ervaren en gekwalificeerde zorg-au-pairs uit binnen- en buitenland met uitstekende referenties. Er zijn al heel wat mensen in Nederland voor wie verhuizing naar een verzorgingshuis niet nodig was dankzij onze zorg-au-pair.

De zorgverlening

In een gesprek met u inventariseert onze zorgcoördinator welke zorg precies nodig is. Het takenpakket van de zorg-au-pair wordt op uw behoefte afgestemd. U kunt hulp krijgen bij de persoonlijke verzorging (wassen, aankleden) en bij het huishouden (schoonmaken, boodschappen, koken), maar ook samen naar buiten gaan (doktersbezoek, wandeling, familiebezoek) kan deel uitmaken van de zorg. U kiest zelf de zorg die het beste bij u past.

Betaalbare zorg is onze missie

Thuiszorg moet toegankelijk blijven voor iedereen die dat echt nodig heeft, vinden wij. Onze missie is bijdragen aan het leveren van betrouwbare en betaalbare 24-uurszorg. Meer over onze visie